NYHETER 2012

RÖDBETSJUICE, BLOODY MARY OCH CHIPS!
2012-10-06 21:30

Beet-it, Big Tom, Real Crisps


Vi är stolta att få presentera två helt nya leverantörer, James White Drinks och REAL Crisps från Tayto Group.

OM JAMES WHITE 
Sedan starten för över 20 år sedan har man på White's Fruit farm i Ashbocking nära Ipswich i England pressat juice av högsta kvalitet.

Från början bryggde man cider men har sedan många år tillbaka fokuserat på juice och saft med spännande smaker. 

James White är hovleverantör till det engelska kungahuset med sin berömda tomatjuice Big Tom. Juicens kryddning garanterar en perfekt Bloody Mary, tillsätt enbart vodka och is. Drycken innehåller 95% tomatjuice och fungerar utmärkt att dricka som den är.

Deras stora nyhet är Beet-it rödbetsjuice som är framtagen tillsammans med forskare på Karolinska Institutet i Stockholm. Rödbetsjuicen är ekologisk och innehåller 90% kallpressade rödbetor och 10% kallpressade äpplen. Studier har visat att rödbetorna är enormt nyttiga då de inte bara ökar syresättningen utan även gör underverk för blodtrycket. Juicen används idag av atleter världen över och bidrar till ökad uthållighet och återhämtning efter träning.

www.jameswhite.co.uk   www.beet-it.com   www.bigtom.co.uk 

OM REAL CRISPS
Real Crisps görs av Tayto Group, Storbritanniens tredje största tillverkare av chips och popcorn, från Nordirland. Företaget har sedan 1956 kontor i slottet Tandragee och fabrik precis intill. Deras chips är fritterade med 100% solrosolja.


Syftet bakom chipsen är enkelt; de bästa lantchipsen från de bästa råvarona med den bästa smaken(REAL flavour).

Har de lyckats?
Vi är övertygade.
Döm gärna själva och be om prover vid nästa beställning!

www.taytogroup.com    www.realcrisps.com


 

Tillbaka